Zapri
Type at least 1 character to search
Na vrh strani

Izdelava spletnih trgovin

ZAKAJ POTREBUJETE SPLETNO TRGOVINO?

V 1. četrtletju 2021 je prek spleta nakupovalo 59 % 16–74-letnikov. Ocenjena vrednost opravljenih spletnih nakupov pa je bila največkrat od 100 do 299 EUR (30 %). (www.stat.si, 2021)

Kar pomeni, da za mnogo ljudi ne obstajate, če niste prisotni na spletu. Trendi nakupovanja se hitro spreminjajo in prav je, da pokažete potencialnim kupcem, da ste napredni na vseh področjih.  Predstavljajte si kaj vse lahko dosežete z učinkovito spletno trgovino.

Spletna trgovina je najkrajša in najhitrejša pot od kupca do vas. S prikazom izdelkov na spletu, pa lahko pritegnete kupce tudi v svojo fizično trgovino.

KAJ ZAJEMA IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN

V izdelavo spletnih trgovin je zajeta registracija domene, gostovanje na strežniku, nakup WordPress predloge, izdelava strukture spletne trgovine glede na predhodno oblikovan dizajn ali po dogovoru, vnos vsebin in slikovnega gradiva, izdelava kategorij izdelkov, vnos izdelkov, implementacija dodatnih vtičnikov (kontaktni obrazci, rezervacijski sistemi, mailing, večjezikovnost itd.), imeplementacija plačilnih sistemov, povezava z vašim sistemom za izdajo računov in vodenje zalog ali z moduli Pošte Slovenije in drugimi ponudniki dostave ter osnovna SEO optimizacija, 2 uri začetnega izobraževanja vnosa vsebine na naročnikovi lokaciji oz. preko TeamViewer aplikacije. Prvo leto gostovanja na našem strežniku je za vse nove stranke brezplačno.

Poskrbimo tudi za skladnost z GDPR, SSL certifikat, varnostne module za varnost spletne trgovine pred zlorabo, predpomnenje spletne trgovine za hitrejše nalaganje, kar je pomembno za dobro uporabniško izkušnjo in za SEO optimizacijo ter avtomatsko varnostno kopiranje spletne trgovine na strežniku. Svetovali vam bomo pri sestavi besedil za vašo spletno trgovino, da vas bodo vaši ciljni uporabniki kar najhitreje našli. Po želji vašo spletno trgovino povežemo z Google Analytics, ki omogoča vpogled v vse pomembne statistike obiskanosti in podatke o obiskovalcih.

Kako je z vzdrževanjem

Zaradi uredbe GDPR moramo kot obdelovalci podatkov zagotavljati varnost spletnih trgovin, kar zahteva redno posodabljanje in nadgrajevanje CMS-ja (WordPress platforme) in vseh vtičnikov, nadzor nad nemotenim delovanjem strežnika in nemotenim delovanjem spletnih trgovin ter varno in odgovorno ravnanje z vsemi podatki, pridobljenimi preko spletnih trgovin. To zahteva od nas tudi lastnik strežnika Domovanje.com. Zato vsem strankam obračunavamo redno vzdrževanje spletnih trgovin.

 

Odgovornost za varnost vaše spletne trgovine lahko prevzamete sami (redno posodabljanje in nadgrajevanje vsaj dvakrat mesečno), v tem primeru vam ne bomo zaračunali mesečnega vzdrževanja. Ob morebitnih varnostnih težavah ali nerednem posodabljanju z vaše strani vam bomo primorani zaračunati naše delo po rednem ceniku: upravljanje s sistemi in rešitvami. Če se odločite za to opcijo, z vami sklenemo pogodbo o pogodbeni obdelavi, v kateri sami prevzemate odgovornost za vzdrževanje varnosti na vaši spletni trgovini.

Kako dobim vašo ponudbo

Predstavite nam svojo vizijo spletne trgovine. Kaj želite doseči, koga nagovarjate? Naše spletne trgovine so izdelane na WordPress platformi, ki je trenutno najboljša in najbolj uporabljana platforma.

 

Vsaka spletna trgovina je unikatna, tako po izgledu, kot po vsebini. Za pripravo predračuna, z vaše strani potrebujemo končno strukturo spletne trgovine (število podstrani), število jezikovnih različic, obseg dodatnih elementov (kontaktni obrazci, mailing sistem, rezervacijski sistem, itd.), število kategorij izdelkov, število izdelkov, ali boste izdelke vnašali sami, načine spletnega plačevanja, dodatne povezave z vašim sistemom za izdajo računov in vodenje zalog ali z moduli Pošte Slovenije in drugih ponudnikov dostave. Seveda smo vam vedno na voljo za sestanek, kjer lahko skupaj najdemo najboljšo rešitev za vaše potrebe.