Zapri
Type at least 1 character to search
Na vrh strani

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

ALI POTREBUJETE PRENOVO SPLETNIH STRANI?

Na vaše spletno mesto morate gledati kot na nekaj, kar je v konstantnem razvoju.

V digitalnem svetu so spremembe zelo hitre. Tudi trendi spletnih strani se ves čas spreminjajo. Podjetje, ki želi s svojimi spletnimi stranmi doseči želen namen, takšnim trendom ves čas sledi.

Pogosto lahko že z nekaj manjšimi spremembami na sodobnih spletnih straneh dosežemo precej drugačen učinek. Včasih pa je za želen učinek potrebna popolna prenova spletnih strani. Predlagali vam bomo kaj je najboljše za vas.

SO VAŠE SPLETNE STRANI ODZIVNE?

Redni uporabniki interneta so do interneta dostopali na različne načine, najpogosteje pa prek pametnega telefona, v 95 %. 16–24-letniki so prek te naprave dostopali do interneta v 98 %, 65–74-letniki pa v 79 %. (www.stat.si, 2021)

Vsak dan več in več oseb dostopa do spleta preko različnih mobilnih naprav. Ali so vaše spletne strani prilagodljive za ogled na tabličnem računalniku ali mobilnem telefonu?

Vse naše spletne strani so odzivne, tako da ima uporabnik z vašimi spletnimi stranmi vedno dobro uporabniško izkušnjo, ne glede na način dostopanja do spleta.

KAJ ZAJEMA IZDELAVA SPLETNIh STRANI

V izdelavo spletne strani je zajeta registracija domene, gostovanje na strežniku, nakup WordPress predloge, izdelava strukture spletnih strani glede na predhodno oblikovan dizajn ali po dogovoru, vnos vsebin in slikovnega gradiva, implementacija dodatnih vtičnikov (kontaktni obrazci, rezervacijski sistemi, mailing, večjezikovnost itd.) ter osnovna SEO optimizacija, 2 uri začetnega izobraževanja vnosa vsebine na naročnikovi lokaciji oz. preko TeamViewer aplikacije. Prvo leto gostovanja na našem strežniku je za vse nove stranke brezplačno.

Poskrbimo tudi za skladnost z GDPR, SSL certifikat, varnostne module za varnost spletnih strani pred zlorabo, predpomnenje spletnih strani za hitrejše nalaganje, kar je pomembno za dobro uporabniško izkušnjo in za SEO optimizacijo ter avtomatsko varnostno kopiranje spletnih strani na strežniku. Svetovali vam bomo pri sestavi besedil za vaše spletne strani, da vas bodo vaši ciljni uporabniki kar najhitreje našli. Po želji vašo spletno trgovino povežemo z Google Analytics, ki omogoča vpogled v vse pomembne statistike obiskanosti in podatke o obiskovalcih.

Kako je z vzdrževanjem

Zaradi uredbe GDPR moramo kot obdelovalci podatkov zagotavljati varnost spletnih strani, kar zahteva redno posodabljanje in nadgrajevanje CMS-ja (WordPress platforme) in vseh vtičnikov, nadzor nad nemotenim delovanjem strežnika in nemotenim delovanjem spletnih strani ter varno in odgovorno ravnanje z vsemi podatki, pridobljenimi preko spletnih strani. To zahteva od nas tudi lastnik strežnika Domovanje.com. Zato vsem strankam obračunavamo redno vzdrževanje spletnih strani.

 

Odgovornost za varnost vaše spletne strani lahko prevzamete sami (redno posodabljanje in nadgrajevanje vsaj dvakrat mesečno), v tem primeru vam ne bomo zaračunali mesečnega vzdrževanja. Ob morebitnih varnostnih težavah ali nerednem posodabljanju z vaše strani vam bomo primorani zaračunati naše delo po rednem ceniku: upravljanje s sistemi in rešitvami. Če se odločite za to opcijo, z vami sklenemo pogodbo o pogodbeni obdelavi, v kateri sami prevzemate odgovornost za vzdrževanje varnosti na vaših spletnih straneh.

 

Kako dobim vašo ponudbo

Predstavite nam svojo vizijo spletnih strani. Kaj želite doseči, koga nagovarjate? Ali bi želeli kakšna posebna orodja, s katerimi bi uporabniku bolje posredovali potrebne informacije? Povejte nam katere spletne strani so vam všeč, mi pa vam lahko pomagamo pri postavitvi in dizajnu. Naše spletne strani so izdelane na WordPress platformi, ki je trenutno najboljša in najbolj uporabljana platforma.

 

Vsaka spletna stran je unikatna, tako po izgledu, kot po vsebini. Za pripravo predračuna, z vaše strani potrebujemo končno strukturo spletne strani (število podstrani), število jezikovnih različic, obseg dodatnih elementov (kontaktni obrazci, mailing sistem, rezervacijski sistem, itd.). Seveda smo vam vedno na voljo za sestanek, kjer lahko skupaj najdemo najboljšo rešitev za vaše potrebe.