Zapri
Type at least 1 character to search
Na vrh strani
amaroo

ŽE DVAJSET LET V
SPLETNEM SVETU

AMAROO POSLANSTVO

Z našo pomočjo lahko najdete svoje mesto v spletnem svetu. Ni pomembno ali vanj šele vstopate ali iščete nov način, da bi bila vaša prisotnost na spletu bolj vidna. Vi nam odkrijte svoje želje, zarišite načrte in cilje, mi bomo poiskali pot.

AMAROO IZKUŠNJE

Naše izkušnje so tako raznovrstne kot želje naših strank. Uspešno smo izpeljali manjše in večje projekte, tako za velika podjetja kot tudi za društva, posameznike in samostojne podjetnike. Budno sledimo spremembam na področju svetovnega spleta in se pridno izobražujemo. Ker vam želimo nuditi kakovostne storitve in znanje.

AMAROO ODLIKE

K vsakemu projektu pristopimo osebno in predano, z vami sodelujemo od začetka do konca. Vsak projekt nam je v izziv. Vedno najdemo ravnovesje med pričakovanji naročnika in zahtevami spleta. Na voljo smo vam za nadaljnje vzdrževanje in posodobitve strani. Po mnenju naših strank nudimo odlično razmerje med ceno in kakovostjo storitev.

Amaroo Kreativne spletne storitve
Peter Peterlin Šušteršič
direktor

OSEBNO

Imam 20 let izkušenj z oblikovanjem in izdelavo spletnih strani na različnih platformah, od tega 9 let v lastnem podjetju Amaroo | Kreativne spletne storitve. Naše spletne strani in spletne trgovine so izdelane na WordPress platformi, ki je trenutno najboljša in najbolj uporabljana platforma. Obvladam večino Adobe programov, Google oglaševanje in SEO optimizacijo spletnih strani.

Svet tehnologije me navdušuje, zato sem vesel vsakega novega izziva. Rad se poglabljam v probleme, ki jih še ne obvladam. Dolgo sem bil član Enote reševalnih psov Slovenije. Moja strast je “veter v laseh” med kolesarjenjem. Za sprostitev se podim po gozdovih z Airsoft puškami ali gledam NHL tekme v nočni izmeni. Še je nekaj otroka v meni 🙂 Rad preživljam čas z ženo in najinimi tremi otroki. Sprehodi z njimi so mi najljubši.

01
IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Vse naše spletne strani so odzivne, tako da ima uporabnik z vašimi spletnimi stranmi vedno dobro uporabniško izkušnjo, ne glede na način dostopanja do spleta.

02
IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN

Spletna trgovina je najkrajša in najhitrejša pot od kupca do vas. S prikazom izdelkov na spletu, pa lahko pritegnete kupce tudi v svojo fizično trgovino.

03
GOOGLE OGLAŠEVANJE

Povejte nam v katero ciljno populacijo bi radi prodrli, mi bomo za vas poiskali najboljši način oglaševanja in sproti spremljali učinkovitost.

04
GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Če želite delovati profesionalno, je najboljša izbira profesionalno grafično oblikovanje vsega, kar potrebujete za komunikacijo s strankami in partnerji.

V čem smo drugačni od ostalih ponudnikov?

Prevzamemo manjše število projektov, da se res posvetimo posamezni spletni strani. Spletemo osebne odnose s strankami, da nas rade pokličejo ob morebitnih težavah s stranjo ali spletom nasploh.

Naše zadovoljstvo bazira na zadovoljstvu naših strank. In naša edina reklama so naše stranke.

ZAKAJ IME AMAROO?

Beseda amaroo v enem od lokalnih aboridžinskih narečij pomeni “čudovito mesto”.

Za vas želimo ustvarjati unikatna spletna mesta, ki bodo pripovedovala vašo unikatno zgodbo.