Zapri
Type at least 1 character to search
Na vrh strani
amaroo

ŽE SKORAJ DVAJSET LET
V SPLETNEM SVETU

AMAROO POSLANSTVO

Z našo pomočjo lahko najdete svoje mesto v spletnem svetu. Ni pomembno ali vanj šele vstopate ali iščete nov način, da bi bila vaša prisotnost na spletu bolj vidna. Vi nam odkrijte svoje želje, zarišite načrte in cilje, mi bomo poiskali pot.

AMAROO IZKUŠNJE

Naše izkušnje so tako raznovrstne kot želje naših strank. Uspešno smo izpeljali manjše in večje projekte, tako za velika podjetja kot tudi za društva, posameznike in samostojne podjetnike. Budno sledimo spremembam na področju svetovnega spleta in se pridno izobražujemo. Ker vam želimo nuditi kakovostne storitve in znanje.

AMAROO ODLIKE

K vsakemu projektu pristopimo osebno in predano, z vami sodelujemo od začetka do konca. Vsak projekt nam je v izziv. Vedno najdemo ravnovesje med pričakovanji naročnika in zahtevami spleta. Na voljo smo vam za nadaljnje vzdrževanje in posodobitve strani. Po mnenju naših strank nudimo odlično razmerje med ceno in kakovostjo storitev.

Amaroo Kreativne spletne storitve
Peter Peterlin Šušteršič
direktor

OSEBNO

Imam 19 let izkušenj z oblikovanjem in izdelavo spletnih strani na različnih platformah, od tega 7 let v lastnem podjetju Amaroo | Kreativne spletne storitve. Naše spletne strani so izdelane na WordPress platformi, ki je trenutno najboljša in najbolj uporabljana platforma. Obvladam večino Adobe programov, Google oglaševanje in SEO optimizacijo spletnih strani.

Svet tehnologije me navdušuje, zato sem vesel vsakega novega izziva. Rad se poglabljam v probleme, ki jih še ne obvladam. Dolgo sem bil član Enote reševalnih psov Slovenije. Moja strast je “veter v laseh” med kolesarjenjem. Za sprostitev se podim po gozdovih z Airsoft puškami, gledam NHL tekme v nočni izmeni ali pa igram PlayStation. Še je nekaj otroka v meni 🙂 Rad preživljam čas z ženo in najinimi tremi otroki. Sprehodi z njimi so mi najljubši.

ZAKAJ AMAROO?

Beseda amaroo v enem od lokalnih aboridžinskih narečij pomeni “čudovito mesto”.

Za vas želimo ustvarjati unikatna spletna mesta, ki bodo pripovedovala vašo unikatno zgodbo.