WordPress

WordPress je trenutno najbolj priljubljen CMS sistem (Content Management System = sistem za upravljanje vsebin) na svetu. Na njem stoji že preko 74 milijonov spletnih strani. Podjetja pa se odločajo zanj predvsem zaradi njegove učinkovitosti.

Priročen in prilagodljiv

Za razliko od ostalih CMS sistemov, ga lahko pričnete uporabljati takoj po namestitvi. Ni potrebe po iskanju, nameščanju in nastavljanju dolgega seznama dodatkov, da bi imela vaša spletna stran funkcije, ki so za zanj ključne. Prilagodljivost je še ena lastnost WordPress sistema, ki je skoraj ni možno preseči. Ni pomembno za kaj ga uporabljate  – naj bo to osebni blog ali spletna trgovina – sistem je dovolj vsestranski, da s svojimi obsežnimi funkcijami in razširitvami izpolni vse vaše potrebe.

Povpraševanje

Prijazen iskalnikom in mobilnim napravam

Najbolj priljubljeni iskalniki imajo dejansko raje spletne strani na WordPress sistemu, ker je iskanje znotraj sistema enostavno. Bolj kot kdajkoli velja, da mora biti vaša spletna stran prijazna mobilnim napravam. Vse predloge so prilagojene za pametne telefone in tablične računalnike.

Varen, zanesljiv in nastavljiv

Zaradi priljubljenosti sistema, ne preseneča, da je dobra tarča za hekerje. Vendar WordPress zelo resno jemlje varnost svojih uporabnikov in neprenehoma posodablja programsko opremo, da zagotavlja varnost in zanesljivost spletnih strani. Zaradi množice vtičnikov in različnih tem, ki jih ponuja, lahko z enim klikom nastavimo vašo spletno stran, da izgleda in deluje kot želite.

Enostaven za uporabo

Še ena odlična lastnost uporabe WordPress sistema je enostavnost. Platforma je uporabniku prijazna, intuitivna in brez težav se jo lahko naučite uporabljati. Opremljen je z vgrajenim sistemom posodabljanja v varnostne namene.

Multimedijski

Uporaba slik, filmov in zvočnih posnetkov je odličen način za izboljšanje uporabnikove izkušnje na vaši spletni strani. WordPress omogoča enostavno vstavljanje multimedijskih datotek v spletno stran ali prispevek.

Nudi številne rešitve za boljše poslovanje

WordPress je povezan z nekaj najučinkovitejšimi platformami, ki lahko dodatno izboljšajo vaše spletno poslovanje. Želite elektronske novice? Vaše spletne strani povežemo s storitvami kot so Aweber ali MailChimp. Želite plačilo za produkt ali storitev? WordPress lahko deluje z nekaterimi najbolj priljubljenimi plačilnimi portali na svetu. Na voljo so številne rešitve za elektronsko poslovanje, ki bodo spremenile vašo spletno stran v pravo spletno trgovino. Z uporabo vtičnikov kot so WooCommerce, WP eCommerce ali Shopp lahko enostavno začnete s spletnim poslovanjem.

Amaroo kreativne spletne storitve wordpress

Vaša spletna stran je vedno videti sveža

Če želite posodobiti temo spletne strani, ker jo imate že predolgo ali ker želite izkoristiti praznično sezono, lahko izbirate med več tisoč temami. Tako za vas ohranjamo svežino spletne strani za vaše uporabnike.

Razpored objav in objava vsebin z enim klikom

Vodenje podjetja terja veliko česa. Platforma omogoča, da vnaprej pripravite razpored objav prispevkov. Tako lahko vsakič, ko pripravite prispevek, nastavite najbolj primeren čas objave. Ste ravno pripravili članek ali prispevek, ki ga morate takoj objaviti? Vsebino lahko objavite z enim samim klikom. Na voljo so tudi številne mobilne aplikacije, ki omogočajo objavo WordPress vsebin iz kjerkoli.

Možnost večih uporabnikov

Obstaja velika verjetnost, da se boste morali zanašati na več ljudi za vnos novic in sprememb. Z WordPress sistemom zlahka dodate več uporabnikov in vsakemu dodelite drugačno vlogo.

Več kot le blog

WordPress si je prislužil svoj sloves kot odlična platforma za bloge, ki se lahko vstavijo v spletno stran. Vendar je veliko več kot le to. Služi lahko kot odličen sistem za samostojno spletno stran. Vsebuje ločeno strukturo strani in prispevkov, kar vam omogoča dnevno objavo novih prispevkov in hkrati statične strani. Zaposluje vrhunske razvijalce, ki zagotavljajo stalno izpopolnjevanje sistema. WordPress je lahko najboljša platforma za vaše spletno poslovanje. Nudi vam neomejene možnosti uporabe. Zato vam priporočamo, da še danes zaženete svojo spletno stran na WordPress sistemu.

Vir: www.entrepreneur.com