Amaroo kreativne spletne storitve

Ali potrebujete prenovo spletnih strani?

V digitalnem svetu so spremembe zelo hitre. Tudi trendi spletnih strani se vsekakor ves čas spreminjajo. Podjetje, ki želi s svojimi spletnimi stranmi doseči želen namen, takšnim trendom ves čas sledi.

Na vaše spletno mesto morate zato gledati kot na nekaj, kar je v konstantnem razvoju.

Pogosto lahko že z nekaj manjšimi spremembami na sodobnih spletnih straneh dosežemo precej drugačen učinek. Včasih pa je za želen učinek potrebna popolna prenova spletnih strani. Predlagali vam bomo kaj je najboljše za vas.

Oglejte si naše projekte »

So vaše spletne strani odzivne?

Vsak dan več in več oseb dostopa do spleta preko različnih mobilnih naprav. Ali so vaše spletne strani prilagodljive za ogled na tabličnem računalniku ali mobilnem telefonu?

Osebe, stare 16–74 let, so v prvem četrtletju 2016 do interneta najpogosteje, v 55 %, dostopale prek mobilnega ali pametnega telefona. Takih, ki so dostopali do interneta prek prenosnega računalnika, je bilo 53 %; prek namiznega računalnika je dostopalo 43 %, prek tabličnega računalnika 22 %. (Vir: www.stat.si)

Vse naše spletne strani so odzivne, tako da ima uporabnik z vašimi spletnimi stranmi vedno dobro uporabniško izkušnjo, ne glede na način dostopanja do spleta.

Izdelava spletnih strani, Amaroo | Kreativne spletne storitve

Oseben pristop k projektu

Natančna izvedba do konca

Najboljša cena in kakovost

Možnost plačila na obroke

Izdelava v dveh tednih

Amaroo kreativne spletne storitve izdelava spletne strani

Kako se lotimo vašega projekta

Predstavite nam svojo vizijo spletnih strani. Kaj želite doseči, koga nagovarjate? Ali bi želeli kakšna posebna orodja, s katerimi bi uporabniku bolje posredovali potrebne informacije? Povejte nam katere spletne strani so vam všeč, mi pa vam lahko pomagamo pri postavitvi in dizajnu. Naše spletne strani so izdelane na WordPress platformi, ki je trenutno najboljša in najbolj uporabljana platforma.

Registracija domene in zakup gostovanja na strežniku

Več ...

Brez skrbi!

Za registracijo domene in zakup gostovanja na strežniku bomo poskrbeli mi. Prvo leto gostovanja na našem strežniku je za vse nove stranke brezplačno.

Kakovostne fotografije za spletne strani ali druge poslovne namene

Več ...

Povejte nam!

Povežemo vas lahko z dvema profesionalnima fotografoma, ki bosta poskrbela, da bodo vaše fotografije kakovostne in udarne.

Svetovali vam bomo pri sestavi besedil za vaše spletne strani, da vas bodo vaši ciljni uporabniki kar najhitreje našli. V izdelavo spletnih strani je vključena osnovna on-site optimizacija. Z optimizacijo bodo vaše spletne strani višje prikazane med Googlovimi zadetki.

Pred dejansko objavo spletnih strani preverimo, če vse deluje kot mora in če so strani kompatibilne s spletnimi brskalniki. Po objavi implementiramo Google Analytics za spremljanje obiskanosti vaših spletnih strani.

Po zaključenem projektu se dogovorimo še za vzdrževanje spletnih strani. Zaradi stalnih posodobitev platforme in vtičnikov, je potrebno redno spremljanje sprememb in nadgradnja.

In to ni vse! Pri nas dobite še več!

 • Brezplačno gostovanje vaših spletnih strani na naših strežnikih za 1 leto (hitri strežniki na hitrih SSD diskovnih poljih),
 • 2 uri začetnega izobraževanja vnosa vsebine na naročnikovi lokaciji oz. preko TeamViewer aplikacije,
 • SSL certifikat (Kaj je SSL certifikat in zakaj ga potrebujem?),
 • varnostni moduli, ki poskrbijo za varnost spletnih strani pred zlorabo,
 • predpomnenje spletnih strani, da se nalagajo hitreje, kar je pomembno za dobro uporabniško izkušnjo, kot tudi za SEO optimizacijo,
 • varnostno kopiranje spletnih strani, ki se avtomatsko izvaja na strežniku,
 • če se odločite za GoogleAdwords oglaševanje, vam podarimo GoogleAdwords bon za oglaševanje.

Trenutni trendi spletnih strani

 • Minimalističen izgled,
 • močne in divje barvne kombinacije,
 • unikatna pisava in velike črke,
 • udarne in velike fotografije na vstopni strani,
 • samodejno predvajani filmi v ozadju strani,
 • velike profesionalne fotografije izdelkov.

Imamo pravo znanje in prava orodja za najboljše rešitve.

Hočem ponudbo
Izdelava spletnih strani, Amaroo | Kreativne spletne storitve

Sodoben dizajn

Točno to kar potrebujete, da pritegnete potencialno stranko in posredujete vse potrebne informacije. Sodoben in privlačen dizajn, uporabniku prijazna spletna stran, ki bo svetu jasno dala vedeti, da ste prava izbira.

Odziven dizajn

Vse spletne strani so odzivne, kar pomeni, da se samodejno prilagajajo mediju s katerim uporabnik dostopa do spletne strani. Zato mu v vsakem primeru omogočajo optimalen ogled vaše spletne strani.

Enostavno urejanje

Spletno stran ali trgovino lahko na enostaven način urejate sami. Ja, prav ste prebrali, sami. Od doma, iz službe, na poti. Vse kar potrebujete je računalnik/tablica/mobilnik in dostop do interneta.