NUDIMO VAM VRSTO KREATIVNIH SPLETNIH STORITEV.

Vsak projekt nam je v izziv. Vedno najdemo ravnovesje med pričakovanji naročnika in zahtevami spleta.
Projekt izpeljemo tako, da so v njem izraženi vaša profesionalnost in hkrati vaše bistvo in individualnost.

Amaroo-spletne storitve, spletne strani, spletne trgovine

Prvi koraki v spletni svet? Predano vas bomo vodili od začetka do uspeha. Ste se že pogumno podali v spletni svet in ugotovili, da ste izgubljeni v množici? Pomagali vam bomo izstopati! Splet je običajno prvi stik vaših potencialnih strank, partnerjev in kupcev z vašim podjetjem. Zato je vaša spletna podoba precej pomembna.

V prvem četrtletju 2017 je 69 % oseb, starih 16–74-let, prek interneta iskalo informacije o izdelkih ali storitvah. Velika večina prihodka od spletne prodaje podjetja ustvarijo s prodajo prek lastne spletne strani. (Vir: www.stat.si)

Kar pomeni, da za večino ljudi ne obstajate, če niste prisotni na spletu. Trendi v spletu se hitro spreminjajo in prav je, da pokažete svetu, da ste napredni na vseh področjih. Predstavljajte si kaj vse lahko dosežete z učinkovito spletno stranjo ali spletno trgovino.

Spletne strani
Povpraševanje
Amaroo - spletne storitve, SEO, optimizacija spletnih mest

Ni vsaka spletna stran učinkovita spletna stran. In ni vse v modernem izgledu, profesionalnih fotografijah in dobrih tekstih. Pravo delo se začne po vsem tem. Morda že imate novo spletno stran, pa ne dosega ciljnega občinstva? Ali pa je iskalniki preprosto ne najdejo?

Poskrbeli bomo, da vas bodo spletni uporabniki hitro našli in kar je še bolj pomembno, da bo spletna stran sama našla vaše potencialne uporabnike.

Zaupajte nam SEO, profesionalno optimizacijo vaše spletne strani. Vašo spletno stran ali spletno trgovino bomo postavili na pravo mesto s pravilno postavljeno in relevantno vsebino, ustreznimi ključnimi besedami, naslovi, optimizirano velikostjo slik, notranjimi in zunanjimi povezavami in še mnogimi drugimi triki.

Povpraševanje
Amaroo - spletne storitve, google oglasevanje

Vsako sekundo se preko Google iskalnika izvede preko 4 milijard iskanj. Ko potencialni kupec išče nek izdelek, storitev ali karkoli drugega, obstaja velika verjetnost, da bo to storil preko Google iskalnika. Morda ta kupec išče ravno vaše izdelke in z Google Adwords oglasi poskrbimo, da jih tudi najde.

Povejte nam v katero ciljno populacijo bi radi prodrli, mi bomo poiskali način in sproti spremljali učinkovitost marketinga.

Z Google Adwords oglasi lahko ciljamo točno tisto populacijo, ki je za vas ključna. Učinkovitost oglasov je merljiva. Sami določate stroške oglaševanja. Oglaševalske kampanje prilagajamo in spreminjamo, da najdemo najboljšo varianto.

Povpraševanje
Amaroo - spletne storitve, graficno oblikovanje

Vsako novo podjetje potrebuje prepoznavno grafično podobo. Če želite delovati res profesionalno, je najbolje, da vam že v samem začetku oblikujemo vse kar potrebujete za komunikacijo s strankami in partnerji.

Celostna grafična podoba daje prvi vtis o vašem podjetju in hkrati služi kot prepoznavni znak, s katerim se vaše podjetje promovira v svetu.

Za vas oblikujemo celostno grafično podobo; logotipe, dopisne liste, kuverte, vizitke, grafično podobo na promocijskih izdelkih, tiskane oglase in ostale tiskovine. Pripravimo vam tudi video telope in zmontiramo krajše promocijske videe. Oblikujemo reklamne bannerje in druge marketinške grafične dizajne.

Povpraševanje

Imamo pravo znanje in prava orodja za najboljše rešitve.

Hočem ponudbo

Sodoben dizajn

Točno to kar potrebujete, da pritegnete potencialno stranko in posredujete vse potrebne informacije. Sodoben in privlačen dizajn, uporabniku prijazna spletna stran, ki bo svetu jasno dala vedeti, da ste prava izbira.

Odziven dizajn

Vse spletne strani so odzivne, kar pomeni, da se samodejno prilagajajo mediju s katerim uporabnik dostopa do spletne strani. Zato mu v vsakem primeru omogočajo optimalen ogled vaše spletne strani.

Enostavno urejanje

Spletno stran ali trgovino lahko na enostaven način urejate sami. Ja, prav ste prebrali, sami. Od doma, iz službe, na poti. Vse kar potrebujete je računalnik/tablica/mobilnik in dostop do interneta.

Ponudimo vam lahko še več!

Vzdrževanje

Imamo leta izkušenj z vzdrževanjem spletnih strani za manjša in večja podjetja. Za vas lahko izvajamo redno dnevno/tedensko/mesečno vzdrževanje ali vzdrževanje po potrebi. Vse je stvar dogovora.

Svetovanje

Preden se odločite za prenovo ali optimizacijo spletne strani/spletne trgovine, brezplačno analiziramo vašo spletno mesto in vam svetujemo najboljše rešitve. Da bo vaš cilj zagotovo dosežen.

Fotografiranje

Učinek spletne strani je lahko povsem drugačen, če so vaše fotografije res profesionalne. Sodelujemo z dvema fotografoma z dolgoletnimi izkušnjami na različnih področjih. Tako vam ni treba iskati še dodatnega fotografa.

Prevajanje

Za vas prevajamo iz angleškega in nemškega jezika v slovenski jezik. Prodajate izdelke nemškega proizvajalca? Bi radi izdelke predstavili na svoji spletni strani? Mi vam lahko prevedemo vse pomembne podatke.