Opis projekta

Opis projekta

Spletna stran www.kmetija-mali-raj.si

Oblikovanje in izdelava nove spletne strani za kmetijo Mali raj, ki ponuja namestitev v sobah in apartmajih. Imajo tudi lastno sirarno v kateri pridelujejo izdlke iz kozjega mleka. Enodnevni gostje jih radi obiščejo, da se naužijejo svežega zraka, se sprehodijo do lokalnih znamenitosti, si ogledajo njihove alpake in poizkusijo njihove slastne kozje pridelke ter druge domače dobrote. Tudi gostje, ki pridejo k njim za več dni, se med svojimi počitnicami, krajšimi ali daljšimi, pri njih nikdar ne dolgočasijo. Kako tudi bi se, ko pa domačija ter njena bližnja in nekoliko bolj oddaljena okolica ponujata pestro paleto možnosti za preživljanje prostega časa in oddiha v naravi.

Namen prenove je bil posodobiti prejšnjo spletno stran, ki je bila zastarela in neprilagodljiva za ogled preko tabličnega računalnika ali mobilnega telefona. Spletno stran smo oblikovali in zasnovali povsem na novo v nežnih barvnih odtenkih, ki delujejo umirjeno in sproščujoče. Izpostavili smo fotografije, ki imajo veliko sporočilnost za obiskovalce spletne strani. Oblikovali in vgradili smo grafične elemente z motivom maka po želji naročnika.

Zastavili smo bolj pregleden meni in enostaven dostop do vseh potrebnih informacij.  Spletna stran vsebuje tudi obrazec za povpraševanje, preko katerega lahko obiskovalci spletne strani hitro pridejo do želenih informacij. Spletna stran je izdelana v treh jezikovnih različicah.

Nova vstopna stran

Podstrani

Podstran Sirarna

Podstran s predstavitvijo sobe in obrazcem za povpraševanje