Project Description

Spletna stran

Prenovili smo spletno stran Plesnega studia Novo mesto, ki je največji in najbolj uspešen plesni studio na Dolenjskem. Ponujajo različne plesne tečaje za otroke, najstnike in odrasle. So zelo uspešni na tekmovanjih v evropskem in svetovnem merilu. Ponujajo tudi rojstnodnevne zabave za otroke.

Naročnik je želel popolno prenovo spletne strani ob menjavi celostne grafične podobe (zunanji izvajalec). Potreben je bil tudi prenos vseh vsebin iz stare spletne strani. Naš glavni namen je bil preglednost vseh informacij, saj spletna stran v prvi vrsti služi kot vir podatkov o posameznih plesnih tečajih, urnikih, tekmovanjih in novicah. Spletna stran je prilagojena za ogled na vseh mobilnih napravah. Dodana je aplikacija s prikazom točnih urnikov plesnih tečajev, vključno s podatki o dvorani in plesnih učiteljih. Dodali smo tudi gradnik “Danes plešemo”, kjer uporabnik strani takoj vidi kateri tečaji se izvajajo tisti dan.

Aplikacije

Za naročnika smo implementirali aplikacijo, ki omogoča plesnim učiteljem stalen pregled nad zasedenostjo dvoran, da ne prihaja do dvojne rezervacije posamezne dvorane ob istem času. Tako lahko vsak plesni učitelj preko aplikacije rezervira dvorano za redne in izredne treninge.

Znotraj Google preglednic smo za naročnika razvili tudi aplikacijo za mesečno beleženje prisotnosti tečajnikov, ki ga lahko uporabljajo preko vseh mobilnih naprav in računalnikov.

Vstopna stran

Prikaz posamezne novice na spletni strani

Aplikacija za prikaz urnika posameznega plesnega tečaja

Aplikacija za rezervacijo plesnih dvoran