Zapri
Type at least 1 character to search
Na vrh strani

Celostno grafično oblikovanje

Grafično oblikovanje

KAKŠNA JE VAŠA CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA?

CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA DAJE PRVI VTIS O VAŠEM PODJETJU IN HKRATI SLUŽI KOT PREPOZNAVNI ZNAK, S KATERIM SE VAŠE PODJETJE PROMOVIRA V SVETU.

Vsako novo podjetje potrebuje prepoznavno grafično podobo. Če želite delovati res profesionalno, je najboljša izbira profesionalno celostno grafično oblikovanje vsega, kar potrebujete za komunikacijo s strankami in partnerji.

KAJ OBSEGA GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Celostno grafično oblikovanje obsega logotipe, dopisne liste, kuverte, vizitke, grafično podobo na promocijskih izdelkih, tiskane oglase in ostale tiskovine. Pripravimo vam tudi video telope in zmontiramo krajše promocijske videe. Oblikujemo reklamne bannerje in druge marketinške grafične dizajne.

KAKO POTEKA OBLIKOVANJE LOGOTIPA

Po temeljitem pogovoru o vašem podjetju, ciljni skupini, viziji in sporočilnosti logotipa za vas pripravimo do tri različne grafične predloge. Po ponovnem posvetu se odločite za en predlog, ki ga dodelamo. Pripravimo vam barvno različico, dve črnobeli različici, monokromatsko različico, po potrebi tudi dodatno horizontalno ali kvadratno različico logotipa.